LA DELICE

LA DELICE La Delice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Delice. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 22:37 De bestelling dat ik geplaats had kwam niet overeen met wat ik gekregen heb.
11 jun 2022 om 18:22 Weinig Turks aan de Turkse brunch Franse croissant met Duitse confituur En 4 schelletjes beleg maar zonder Turks brood Al bij al de moeite niet waard. bel je om te zeggen dat je bestelling niet compleet is moet je niet verwachten dat ze komen
26 nov 2021 om 20:42 Heerlijke gebakjes!! Ik en mijn vrouwen hadden zin in gebakjes dus zochten we wat op take away. Alles werd op tijd geleverd en er waren extra Marokkaanse koekjes bij dat ook echt heerlijk was.
22 nov 2021 om 0:21 Het is een super concept om vanuit je zetel lekkere gebakjes te kunnen bestellen. Wij vonden althans alles lekker. Bubblewafels waren lekker luchtig. De cheesecakes zijn ook zeker een aanrader.
19 nov 2021 om 0:37 Overheerlijke cupcakes zal zeker nog andere sweets bestellen
16 nov 2021 om 10:11 bubble waffle : slagroom + poedersuiker ontbrak ,wafel was niet meer warm bij bezorging amandelkoekjes (= meervoud): was 1 klein koekje mini cheesecake :was wel heel mini wel erg duur voor het weinige wat je krijgt 2,50€ voor bezorging extra ????
12 nov 2021 om 18:31 1.15u later dan voorzien en wat ik bestelde was er niet meer, dit werd 15min naar de vermelde levertijd en 2u na het plaatsen van de bestelling.. Werd wel opgelost door iets anders in de plaats te geven.
31 okt 2021 om 15:15 Heerlijke gebakjes! Zal nog een keer bestellen in de toekomst!
30 okt 2021 om 23:51 Super lekkere gebakjes. Je kan proeven dat het vers is. Super lieve eigenaars! Mijn doosje stond klaar met een leuke verassing erbij. Wij bestellen hier zeker nog eens!!
29 okt 2021 om 19:08 Super lekkere unieke gebakjes/drankjes en zeer snelle delivery, zal zeker nog vaak bestellen van deze nieuwe la delice zaak!!